sezonske alergije i nadogradnja trepavica

Sezonske alergije i nadogradnja trepavica

Leto je konačno stiglo!

Za većinu, to znači da je sunčano i lepo vreme na našem pragu, ali za neke, to takođe znači dolazak sezonskih alergija. Osobe pogođene sezonskim alergijama, uključujući i polenske groznice, su u konstantnom porastu svake godine. Ako imate ekstenzije trepavica obavezno pročitajte članak do kraja…

Trepavice
infracrvena sauna - poboljsajte vase zdravlje

Infracrvena sauna – Poboljšajte Vaše zdravlje!

Vrlo brzo nakon početka korišćenja infracrvene saune primetićete promene poput mekane kože, gubitka telesne težine kao i više energije u vašem telu. Tokom nedelja korišćenja saune akumulirani celulit i toksini u vašem telu će se polagano otapati, a u vama će se probuditi mladalački izgled i energija!

Trepavice
2

MISENCIL AWARDS

Dan za danom, godinu za godinom, Misencil nastavlja uspešno da se zalaže za inovacije i konstantno podiže standarde kao i primene inovativne tehnike u industriji nadogradnje trepavica.

Trepavice
1

Voće kao saveznik lepote :

Bez obzira koji proizvod trenutno gospodari tržištem lepote, činjenica koju niko ne može da porekne je da je voće najvredniji prirodni saveznik lepote. I što je podjednako važno, veoma je dostupno. Vašem pitanju šta da uradim da dobijem taj glamurozni sjaj na svojoj koži ili kosi odgovaramo.

Trepavice
Lash work

Nadogradnja trepavica: Sve što je potrebno da znate

Nadogradnja čini trepavice glamuroznim, one su kozmetički dodatak koji dopušta ženama koje nemaju prirodno duge trepavice da postignu efektan izgled koji naglašava oči. Trepavice poboljšavaju celokupni utisak, a nadogradnjom štedimo vreme potrebno za uvijanje i nanošenje maskare.

Trepavice