2

Dan za danom, godinu za godinom, Misencil nastavlja uspešno da se zalaže za inovacije i konstantno podiže standarde kao i primene inovativne tehnike u industriji nadogradnje trepavica. Misencil nudi širok spektar prefinjenih  trepavica kao i tipova aplikacija zasnovanih na obliku lica i željenog efekta. Misencil takodje nudi niz kozmetičkih proizvoda formulisanih specijalno za trepavice i područje oko očiju kao i proizvode od Swarovski kristala za potpuno glamurozni izgled.

Misencil ima preko 5.000 autorizovanih dilera širom sveta.

Potvrde našeg uspeha u poslednjih godinu dana:

Najbolji proizvod LINE & SPA ‘S 2015

Za najsavremeniji kozmetički proizvod formulisan na bazi matičnih ćelija jabuke i vodeći proizvod  Misencil Pomodermie linije ,  anti- bore flasteri nagrađeni od strane Lne & Spa za najbolji domaći proizvod 2015. glasovima u SAD .

Fashion & BEAUTI AWARD 2014

Jedinstveni u svetu Misencil DuoEieliner osvojio je počasti žirija za dva ajlanjera Precision i Illusion. Fashion & BEAUTY nagrada od popularnog kanadskog magazina Clin d’oeil nagrađuje najbolje proizvode godine u njihovoj kategoriji . Kozmetički stručnjaci kao i 2 poznate ličnosti iz Quebeca prepoznatljivi po svom stilu ( Virginie Coosa i Bianca Gervais ) bili su deo žirija . Ovo je druga nagrada za DuoEieliner u 2014.

PIERANTONI INNOVATION AWARD PARIS 2014

Svake godine , stručni časopis Les Nouvelles Esthétiques izdaje priznanja za najnovije inovativne proizvode tokom godišnje konvencije istog imena u Parizu . Nezavisan žiri je formiran od strane profesionalaca ( doktora , dermatologa , kozmeticara , itd) . Naš lepak Onix i HD su posebno formulisani za veštačke trepavice . Oni ne sadrže nikakve štetne sastojke i proizvode se u laboratorijama u Kanadi i sa pravom se nasao na ovoj prestižnoj listi inovativnih proizvoda.

Trepavice