jaAntiaging & beauty studio DAN vam nudi individualne kozmetičko-estetske tretmane uz vrhunske proizvode lidera u svetu kozmetike.

Uživajte u ekskluzivnom i jedinstvenom ambijentu u gradu. Naš studio postoji već dvadeset godina i uspešno primenjuje svetska dostignuća u oblasti antiaging medicine. Naše osoblje je profesionalni medicinski kadar, sertifikovan za sve usluge koje nudi naš antiaging studio.  Na jednom mestu očekuje Vas bogat asortiman kozmetičkih tretmana za negu kože vašeg lica i tela.

Svaki klijent za nas je poseban, jer ne postoji ista metoda za sve. Estetska dermatologija je veoma kreativan posao, koji zahteva stručno znanje i vrhunske proizvode a sve to u cilju potreba i zadovoljstva naših dragih klijenata.

Duga lista naših zadovoljnih klijenata je naša najbolja preporuka. Naš cilj je da steknemo i sačuvamo Vaše poverenje, jer Vaša lepota je naš izazov, a to je ključ našeg uspeha.

Naš studio je takodje zvanični zastupnik Kanadsko – Francuske kompanije Misencil od 2010 godine. Misencil je svetski lider u nadogradnji trepavica metodom jedan na jedan.