Kako izgleda procedura “Misencil” trajne nadogradnje trepavica?

Kada ovu proceduru izvodi obučeno lice, ova procedura je bezbedna, bezbolna i opuštajuca. Tretman se izvodi u ležećem položaju zatvorenih očiju. Pre svega tehničar stavlja Coenzyme Q10 gel protiv bora u predelu očne regije koji ima zaštitnu ulogu, a u isto vreme čini da Vaše oči izgledaju odmorno posle višečasovnog tretmana. Potom će se nadogradnja trepavica raditi direktno na Vaše prirodne trepavice bez ikakvog kontakta sa kožom. Vaš pogled će biti blistav i… glamurozan. 

Koliko traje procedura i koliko će dugo trajati moja “Misencil” nadogradnja?

Potrebno je odvojiti tri sata za ovu vrstu nadogradnje trepavica, a rezultati su spektakularni i odmah vidljivi. I na kraju ćete zaista uživati u dužim i debljim trepavicama! Imajte u vidu da se Vaše prirodne trepavice obnavljaju u periodu od 60 dana, kada rastu Vaše prirodne trepavice. Upravo je zbog toga neophodno dolaziti na predvidjene korekcije svake četiri nedelje, kako bi se održavala uvek željena punoća. Korekcije traju oko 30 minuta i tada se dlačice aplikuju na Vaše novoporasle prirodne trepavice. 

Da li nadogradnja oštećuje moje prirodne trepavice?

Ekstenzije se stavljaju na trepavice jedna po jedna, bez ikakvog kontakta sa kožom, lepkom proizvedenim po specijalnoj tehnologiji namenjenoj ovoj vrsti nadogradnje trepavica. Ova nova vrsta tehnologije ne oštecuje Vaše prirodne trepavice. Debljina dlačice se pazljivo bira, kako bi bila kompatibilna debljini Vaše prirodne trepavice. Što je veoma važno! 

Jednom sam koristila drugu metodu nadogradnje, i tada su moje trepavice bile slepljene, neuredne i nisu dugo trajale. Zasto?

Postoje 4 moguca razloga:

  1. Kvalitet treninga: Za najbolje rezultate, trening je krucijalan. Posle treninga, Misencil studenti dobijaju sertifikat tek nakon niza priloženih fotografija njihovog rada, na uvid. Takodje su obučeni u oblastima koje se tiču sanitetskih uslova, kao i bezbednosti na radu, a na kraju predstavljaju svoje znanje na živim modelima.
  2. Kvalitet lepka: Pošto je vodootporan, naš lepak odlikuje brza polimerizacija i odlične vezujuće sposobnosti. Ova vrsta lepka se uobičajeno koristi u medicini kod zatvaranja rana, kao alternativa klasičnom hirurškom ušivanju. Takođe se koristi kod oftalmoloških hirurških procedura. Naš lepak je ekskluzivno proizveden za nadogradnju trepavica.
  3. Kvalitet trepavica: “Misencil” trepavice se aplikuju jedna po jedna i perfektno stoje na svom mestu. Trepavice u snopu sa čvorićima su preteške i lako otpadaju. Svaka “Misencil” trepavica je presvučena mikroteksturom kako bi bolje prijanjala. U stvari, naše ekskluzivne elipsoidne trepavice su prethodno uvijene i perfektno prate prirodan oblik Vaših trepavica, pružajući svež i blistav pogled.
  4. Kvalitet proizvoda: “Misencil” je jedini brend koji pruža zavidnu liniju kozmetičkih proizvoda koji su ekskluzivno proizvedeni za negu i održavanje ove vrste nadogradnje trepavica. Kako biste produžili vek trajanja Vaših trajnih trepavica, dnevna nega je od esencijalnog značaja. 

“Misencil” govori o “trajnim trepavicama”, dok drugi brendovi nude “privremene” trepavice. Koja je razlika izmađu ta dva termina?

Kao i Vaša kosa, trepavice rastu i otpadaju. U stvari, mi gubimo izmedju 10 i 15 trepavica svakog meseca. Termin “privremene” se odnosi na onu vrsu ekstenzije koja otpada pre isteka vremena kada prirodno naše trepavice otpadaju. Sa druge strane, ako nadogradnja trepavica stoji perfektno na mestu čitav period trajanja prirodnih trepavica (prosečno 60 dana), u tom slučaju “trajne” jeste adekvatna reč.